Skip to content

CTC Connect+

Okostelefonos alkalmazás, amely lehetővé teszi a hőszivattyú és a fűtési rendszer beállításainak egyszerű figyelését és beállítását.

A CTC Connect+ az új alkalmazásunk, amely lehetővé teszi a hőszivattyú és a fűtési rendszer beállításainak egyszerű figyelését és beállítását okostelefonon keresztül. Az energia és a környezet megtakarítása érdekében megváltoztathatja a kívánt beltéri hőmérsékletet és a melegvíz -beállításokat, vagy távolról aktiválhatja a nyaralás üzemmódot. Az alkalmazás könnyen olvasható grafikonokat jelenít meg, így figyelemmel kísérheti a hőmérsékletet és a hőszivattyú teljesítményét. A CTC Connect+ push értesítéseket is kap a hőszivattyú riasztásairól.

Az új funkciók közé tartozik több érték megjelenítése, valamint a történelmi adatok grafikonjai. Több, különböző jogosultsági szinttel rendelkező felhasználó regisztrálható. Például a technikusa távolról is segítséget tud nyújtani (az ilyen típusú támogatás költségeit az Ön és a technikus/szervizcég közötti szerződés határozza meg).

Az alkalmazáshoz szükség van a CTC internetes tartozékra.

Kezdésként töltse le az alkalmazást, hozzon létre egy fiókot, és párosítsa rendszerét.