Skip to content

Hővisszanyerős légkezelő berendezések, felső csonkokkal

Falra szerelhető modell felső csatlakozással. Be- és elszívott levegő szellőztetésére tervezték, energiavisszanyeréssel.

Alkalmas olyan lakásokba, kis házakba, irodákba és más helyiségekbe történő beépítésre, ahol a beltéri környezetre vonatkozó szigorú követelmények vannak érvényben. Magas hőmérsékleti hatékonyság, alacsony energiafogyasztás (SFP), alacsony zajszint, magas működési megbízhatóság és tiszta beltéri levegő. Az egyedi kialakítás minimalizálja az összes hőhidat.
Könnyen kezelhető a vezeték nélküli IQ CONTROL -lal, 4,3 hüvelykes érintőképernyővel a működéshez és felügyelethez. Beépített Modbus kommunikáció. Nincs szükség kiegészítőkre. Az alkalmazás felhőszolgáltatáson keresztül vezérelhető. Egyszerű telepítés. Ütemezhető működés az Ön igényeinek megfelelően. Támogatja a mozgás-érzékelők használatát.

A légáramlást két csendes sugárirányú ventilátor EC motorral és járókerékkel generálja visszafelé ívelt lapátokkal. A ventilátorok gyorscsatlakozókkal vannak csatlakoztatva, és nagyon könnyen eltávolíthatók tisztítás céljából.
Regeneráló, nem higroszkópos, alumínium forgó hőcserélő az egység közepén (a kereszt-ellenáramú hővisszanyerővel szemben itt a lakás páratartalmának egy része is visszajut a rendszerbe, ezáltal növelve a komfortérzetet). A hőcserélő könnyen eltávolítható tisztításhoz.
ISO ePM1 50% -os szűrővel szállítva (az emberi hajnál 70-szer kisebb részecskék legalább felét megszűri), alapkivitelben, mind a távozó, mind a befúvott levegőhöz. A szűrők nagyon könnyen cserélhetők.

Beépített vezérlés a fűtéshez/hűtéshez. Növeli a termikus komfortot hővisszanyeréssel vagy éjszakai hűtéssel. Beépített elektromos fűtés.

Az egység belseje horganyzott acéllemezből készült. Külseje porfestett horganyzott acéllemezből és alumíniumból készül, és megfelel a C4 követelményeknek.
50 mm -es szigetelés oldalt, felül, alul és az ajtóban. 30 mm szigetelés a készülék hátoldalán. Meleg területeken, például mosodában, tárolóban vagy háztartási helyiségekben való elhelyezéshez. Beépített hangtompító a be- és elszívott oldalon. Jobb- vagy balkezes kivitelben kapható.

A HERU 100T és a HERU 160T páraelszívó csatlakozóval rendelkezik. Ez a csatlakozás a forgórész mellett van elvezetve, hogy megakadályozza a főzési szagok visszavezetését a helyiségbe.