Inverteres levegő-víz hőszivattyú sorozat, amely alkalmazkodik az épület mindenkori teljesítményigényéhez az év során. A tökéletes beltéri klíma érdekében hűtési és fűtési funkcióra is alkalmasak.

Extrém hideg időjárásban is hatékony működés

A CTC CombiAir a levegő-víz hőszivattyúk új generációja, amelyet kifejezetten az északi éghajlatra fejlesztettek ki. Így extrém hideg időjárás (-20 °C) esetén is képes akár 58°C-os előremenő fűtővíz hőmérsékletet előállítani energia-hatékonyan.

Az Ön igényeihez igazodik

A CTC CombiAir négy méretnagyságban érhető el, 6 kW-tól 16 kW-ig.

Gazdaságos, gyors telepítés

A kompakt kialakításnak köszönhetően a telepítése nagyon egyszerű, akár egy gázkazáné. A hőszivattyúk a kültéri levegőt használják energiaforrásként, így nincs szükség talajszondára.

A fordulatszám-szabályozott kompresszor az épület mindenkori teljesítményigényéhez igazodik

Megnövekedett hőigény, vagy használati melegvíz igény esetén a hőszivattyú teljesítménye megnő. Amennyiben kisebb teljesítmények is elegendőek, a készülék alacsonyabb fordulatszámon működik. Ennek köszönhetően mindig maximális megtakarítás érhető el.

Szomszédbarát megoldás

A CTC CombiAir automatikus ventilátorteljesítmény-szabályozással, valamint „csendes üzemmód” funkcióval is rendelkezik. Az ütemezés lehetővé teszi, hogy szükség esetén alacsonyabb zajszinten működjön a berendezés.

Fűtés

Melegvíz

Hűtés

Ez a címsor

Ez a címsor

Ez a címsorzhuhzhfhh

Modell típus Névleges hűtési teljesítmény Névleges fűtési teljesítmény
CombiAir 6 7.03 kW 5.00 kW
CombiAir 8 9.19 kW 8.00 kW
CombiAir 12 11.20 kW 12.00 kW
CombiAir 16 15.70 kW 15.00 kW

CTC EcoZenith i360 beltéri egység

Fűtési rendszerétől függően a CTC CombiAir többféleképpen vezérelhető. A hőszivattyút vezérelheti a CTC EcoZenith i360 H/L beltéri modulon keresztül. Amennyiben a beltéri modullal együtt történik a telepítés, akkor teljes fűtési/hűtési és használati melegvíz (beépített 305 literes tartállyal) előállítási rendszert kap. A CTC EcoZenith i360 saját hőszivattyú-vezérléssel és rendkívül hatékony beépített elektromos fűtőszállal felszerelt. A CTC EcoZenith i360 ugyanolyan hatékony melegvíz-készítési technológiával felszerelt, mint a geotermikus hőszivattyúink. CTC hőszivattyúval kombinálva 305 liter melegvíz előállítására és tárolására képes.

A CTC EcoZenith i360 beépített érintőkijelzővel felszerelt, amelyen keresztül könnyedén elérheti az összes beállítási funkciót, csúsztathat és görgethet, akárcsak az okostelefonján.

Ezenkívül egyszerűen tükrözheti a kijelzőt táblagépén, mobiltelefonján, stb. A színes érintőképernyőn egyértelmű szimbólumok találhatók a kívánt nyelvű szöveggel, amelyek megkönnyítik a fűtés és a használati melegvíz beállítását, illetve a működéssel kapcsolatos információk lekérését.

A CTC EcoZenith i360 alapfelszereltségként rendelkezik internetcsatlakozóval (UTP), így a hálózatra kötve könnyedén vezérelheti hőszivattyúját távolról is. Az okosotthonba való illeszkedés érdekében a termék készen áll az Alexa, Google Home stb. csatlakoztatására. Smartgrid-kompatibilis, ami azt jelenti, hogy felkészült a jövő elektromos hálózatára.

A myUplink alkalmazással közvetlenül a mobiltelefonján figyelheti és vezérelheti rendszerét. Beállíthatja például a kívánt hőmérsékletet, vagy riasztást kaphat leállás esetén. Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store vagy a Google Play áruházból.

Kiegészítők segítségével egyszerűen csatlakoztathat a rendszerhez napkollektoros fűtést, vízteres kandallót, vagy meglévő kazánját is hozzá adhatja a fűtéshez. Medence vizének fűtésére is alkalmas (leválasztó hőcserélővel) , hogy tavasszal vagy ősszel is élvezhesse az úszást.