Skip to content

Monosplit klímaberendezések​

Minden készülékünk a legmodernebb, környezetbarát R32 hűtőközeggel és inverter technológiával rendelkezik, amelynek köszönhetően magas energiahatékonysági paramétereket érnek el. Energiahatékonyságuk A ++ osztályú hűtési üzemmódban és A + fűtési üzemmódban. A beltéri egységek alapfelszereltségéhez tartozik egy fejlett Cold Plasma ionizátor, amely gondoskodik az egészségről és a felhasználók biztonságáról, valamint a légkondicionálóhoz csatlakoztatott Wi-Fi 2.0 vezérlőmodul, mely utóbbi egy hatékony és könnyen telepíthető megoldás, amely lehetővé teszi a készülék vezérlését távolról, mobileszközök segítségével.

A klíma, amely törődik az egészségével

Ionizátor - az egyik legfontosabb funkció, amely pozitívan befolyásolja hangulatunkat, közérzetünket és koncentrációnkat munka vagy tanulás közben.

PM2.5 szűrő - a légkondicionálók PM2,5 szűrővel felszereltek, amely eltávolítja a levegőben lebegő finom porszemcséket, és eltávolítja e szennyező anyagok 99,9%-át, biztosítva a tiszta és egészséges levegőt.

Antibakteriális szűrő - elengedhetetlen, a szűrő felületén elhelyezett antibakteriális bevonaton megmaradó mindenféle baktérium és kórokozó mikroorganizmus eltávolításához.

Kivitelek

R-4 Living

Az exclusive  termékcsalád azoknak, akik értékelik a luxust.
Tökéletes minimalizmus a modern belső térhez.