Skip to content

Beltéri egységek

Beltéri egységek

A CTC minden beltéri modulja egyedi vezérlőrendszerrel felszerelt, amely az otthona fűtési igényének kiszámítására szolgál. A vezérlőrendszer gondoskodik a hőszivattyú hatékony működéséről és a megfelelő mennyiségű hőtermelésről. A vezérlőrendszerhez egy felhasználóbarát, színes, érintőképernyős kijelző, akárcsak az okostelefonon és egyértelműen beazonosítható szimbólumokkal rendelkezik.

Igen a levegő-víz fűtésre

Kényelmes és rugalmas: A CTC beltéri modulja nagymértékben gondoskodik önmagáról és az Energyflex rendszernek köszönhetően medencék és egyéb hőforrások (például szolár rendszer) könnyen csatlakoztathatók.

Környezetbarát és megújuló: a beltéri modul vezérli a hőszivattyút, amely utóbbi a sziklákban, a talajban, a tavakban és a levegőben tárolt napenergiát hasznosítja. A felhasznált energia ingyenes és környezetbarát, és hozzájárul a CO₂-kibocsátás csökkentéséhez.

Gazdaságos és megbízható: A CTC hőszivattyújával és beltéri moduljával akár 80%-ot is megtakaríthat fűtési költségein. Már az első naptól pénzt takarít meg és a hőszivattyú növeli háza értékét.

Előnyök

Svédországi gyártás

A fejlesztés és a gyártás smålandi gyárunkban zajlik, ahol a minőség és az innováció kéz a kézben jár.

Termékek

CTC EcoZenith i360

Stílusos, intelligens és gazdaságos beltéri egységek sorozata számos lehetőséggel és beépített hőszivattyú vezérléssel.

CTC EcoZenith i555 Pro

Minden-az-egyben tartály beépített, intelligens vezérléssel.