Stílusos, intelligens és gazdaságos beltéri egységek sorozata számos lehetőséggel és beépített hőszivattyú vezérléssel.

CTC EcoZenith i360 integrált érintőképernyős, felhasználóbarát felülettel felszerelt, amelyen keresztül könnyedén elérheti az összes funkciót – akárcsak az okostelefonján. A kijelzőt tükrözheti táblagépére, telefonjánra vagy számítógépére is. De ami a legfontosabb, a vezérlő többnyelvű felülettel és áttekinthető szimbólumokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a fűtés, hűtés, melegvíz stb. beállítását, valamint rengeteg információ kérhető le a működésről.

A CTC EcoZenith i360 egy rendkívül hatékony beltéri modul, beépített hőszivattyú-vezérléssel. A tökéletes kombináció érdekében telepítse a CTC CombiAir vagy EcoAir levegő/víz hőszivattyúkkal együtt. Azok számára, akik a földi, tavi-, vagy geotermikus fűtést részesítik előnyben, a CTC EcoPart az ideális választás. A CTC EcoZenith i360 ugyanazzal az ultrahatékony melegvíz-készítési technológiával felszerelt, mint a talajhőszivattyúk. A CTC CombiAir-rel, EcoAir-rel vagy a CTC EcoPart-tal kombinálva több mint 300 liter használati meleg vizet előállítása lehetséges.

A tágulási tartály, az elektromos tápkábel és az elsődleges áramlásérzékelő mind gyárilag beszerelt. Ezen kívül a manométer és az automatikus légtelenítők is az alapfelszereltséghez tartoznak. A CTC EcoZenith i360 jól szigetelt házzal rendelkezik, ezért minimális az energiavesztesége.

 Alacsony belmagasság? Nem gond! Válassza ki az ingatlanához legjobban illő beltéri modult. A berendezés két magasságban kapható: 1,67 és 1,91m. Az alacsony modell a vízköri csőcsatlakozások felül, míg a magasabb modell esetén alul találhatók.

A beépített automatika klímaszabályozott és figyelembe veszi a belső és a külső hőmérsékletet egyaránt. A termék alapkivitelben két különálló fűtőkör vezérlésére képes. A rendelkezésre álló tartozékokkal egyszerűen csatlakoztathat szolár paneleket, vízteres kandallót vagy gázkazánt. Ezen kombinációkat úgy állíthatja be, hogy azok is hozzájáruljanak az épület, vagy a medence fűtéshez. Nyáron hűthet, ha a rendszert aktív vagy geotermikus hőszivattyú esetében passzív hűtéssel egészíti ki, mely utóbbi az alapkőzet hűvös hőmérsékletét használja fel a hűtött közeg előállításához.

A CTC EcoZenith i360 alapfelszereltségként rendelkezik internetcsatlakozóval (UTP csatlakozó), így könnyedén vezérelheti hőszivattyúját távolról is. Az okosotthonba való illeszkedés érdekében a termék készen áll az Alexa, Google Home stb. csatlakoztatására. Smartgrid-kompatibilis, ami azt jelenti, hogy felkészült a jövő elektromos hálózatára.

Modell i360 H i360 L
Tömeg (csomagolt tömeg) kg 143 (173) 155 (185)
Befoglaló méretek (mélység x szélesség x magasság) mm 673 x 596 x 1657 673 x 596 x 1867
Szükséges mennyezet magasság mm 1669 1928
Elektromos betáplálás 400V/3f~ 50Hz
Névleges áramfelvétel A 19
Névleges teljesítményfelvétel (elektromos merülőfűtéssel) kW 12.2
Elektromos merülőfűtés max. teljesítménye kW 0.5 – 11.9
Elektromos merülőfűtés max. fűteljesítmény
@ csoport biztosíték 16/20/25 A
kW 8.9 / 11.9 / 11.9
Energiahatékonysági osztály fűtésnél@ 35/55°C 1) kW A+++ / A+++
Védelmi osztály (IP) IP X1
Víz mennyiség – fűtési rendszer (V) liter 225
Vízmennyiség – HMV rendszer (V) liter 1.7
Energiahatékonysági osztály – HMV / töltési profil (EN16147) 1) A / XL
HMV teljesítmény V40 Térfogat 40°C @ Energiatakarékos / Normál / Komfort liter 210 / 235 / 304
Fűtőkör max. üzemi nyomás / HMV bar 3 / 10
Kv érték (1Bar Δp) 2.6 2.7
1) Az EcoZenith beltéri egység csak hőszivattyúkkal együtt történő telepítésére engedélyezett az EU környezetbarát tervezéséről szóló irányelvnek megfelelően.

Stílusos dizájn

Intelligens, érintőképernyős kijelző, felhasználóbarát felülettel

Gazdaságos: takarítson meg akár 85%-ot a talajhőszivattyúval

Internet csatlakozással alapkivitelben

SmartGrid-del alapkivitelben, azaz készen áll a jövőbeli elektromos hálózatokra

Több mint 300 liter használati melegvizet állít elő

2 magasságban és 4 változatban kapható

Beépített hőszivattyú vezérlés