Stílusos, intelligens és gazdaságos beltéri modul-sorozat, sok lehetőséggel és beépített hőszivattyús vezérléssel.

A CTC EcoZenith i360 teljesen integrált érintőképernyővel rendelkezik, nagyon felhasználóbarát felülettel, amelyen keresztül könnyedén elérheti az összes funkciót-akárcsak az okostelefonját. A kijelzőt tükrözheti táblagépén, telefonján vagy számítógépén is. De ami a legfontosabb, többnyelvű kezelőfelülettel és világos szimbólumokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a fűtés, a melegvíz stb. Beállítását, és rengeteg információt szereznek be a műveletről.

A CTC EcoZenith i360 egy rendkívül hatékony beltéri modul, beépített hőszivattyús vezérléssel. Telepítse a CTC EcoAir levegő/víz hőszivattyúkkal együtt a tökéletes kombináció érdekében. Azok számára, akik a földi, tavi vagy geotermikus fűtést részesítik előnyben, a CTC EcoPart az ideális választás. A CTC EcoZenith i360 ugyanazzal a rendkívül hatékony vízmelegítési technológiával van felszerelve, mint a földi hőszivattyúink. A CTC EcoAirrel vagy a CTC EcoPart -al kombinálva több mint 300 liter forró vizet képes előállítani.

A tágulási tartály, a tápkábel és az elsődleges áramlásérzékelő gyárilag felszerelve van. Ezenkívül a manométer és az automatikus légtelenítők alapfelszereltség. A CTC EcoZenith i360 jól szigetelt, ezért minimális az energiavesztesége.

Alacsony mennyezeti magasság? Nincs mit! Válassza ki az ingatlanához legjobban illő beltéri modult – két magasságban kapható: 1,67 és 1,91 m. Az alacsony modell felül csőcsatlakozással rendelkezik, míg a magasabb modell alul.

A beépített automatika klímaberendezéssel rendelkezik, és figyelembe veszi a beltéri és a külső hőmérsékletet is. A termék alapkivitelben két egyedi fűtőkört szabályozhat. A tartozékokkal könnyedén hozzáadhat napenergiával működő fűtést, beállíthatja vízköpenyes tűzhelyét vagy kazánját, hogy azok is hőt termeljenek, vagy medencét csatlakoztathat. Nyáron is lehűlhet, ha a talajfűtést passzív hűtéssel egészíti ki, amely az alapkőzet hűvös hőmérsékletét használja fel a kellemes hűvös levegőért.

A CTC EcoZenith i360 alapfelszereltségében internetkapcsolattal rendelkezik, így könnyen távolról vezérelheti a hőszivattyút. Az intelligens otthonokkal való kompatibilitás biztosítása érdekében a termék fel van szerelve az Alexa, a Google Home stb.