Minden egyben tartály beépített, intelligens vezérléssel.

A CTC EcoZenith i555 Pro, a fűtési rendszer agya, automatikusan felismeri a csatlakoztatott alkatrészeket.

A CTC EcoZenith i555 Pro érintőképernyővel rendelkezik, nagyon felhasználóbarát felülettel, amelyen keresztül könnyedén elérheti az összes funkciót-akárcsak az okostelefonját. A kijelzőt tükrözheti táblagépén, telefonján vagy számítógépén is. De ami a legfontosabb, többnyelvű kezelőfelülettel és világos szimbólumokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a fűtés, a melegvíz stb. Beállítását, és rengeteg információt szereznek be a műveletről.

A CTC EcoZenith i555 Pro képes egy vagy több fűtési kör minden alkatrészének vezérlésére: szolár-, medencefűtés, további melegvíz- és puffertartályok, valamint elektromos, fa-, olaj-, gáz- és pelletkazánok. Ezenkívül képes sokféle hőszivattyú vezérlésére, és kiválaszthatja, hogy melyiket használja az optimális megtakarítás érdekében.

A CTC EcoZenith i555 Pro oldalán több csatlakozási pont található. Ez diszkrét és egyszerű csőszerelést, valamint a rendszer egyszerű bővítését teszi lehetővé a jövőben. Adjon hozzá CTC hőszivattyúkat vagy kazánokat a korlátlan lehetőségekhez, hogy rugalmas fűtési rendszert hozzon létre. Ha napelemes fűtést szeretne használni, a CTC EcoZenith i555 Pro napelemes szabályozóval és 10 méter hosszú napelemmel van felszerelve.

A CTC EcoZenith i555 Pro rengeteg meleg vizet biztosít. 22 liter / perc áramlási sebesség mellett a kapacitás több mint 600 liter 40 ° C -os forró víz. A CTC EcoZenith i555 Pro nagyon jól szigetelt 90 mm vastag fröccsöntött poliuretánnal. A szigetelést külön szállítjuk, ami azt jelenti, hogy a szabványos ajtón keresztül illeszkedik. A CTC EcoZenith i555 Pro mindössze 1,7 m magas, ezért alacsony mennyezetű helyiségekben helyezhető el.

Teljesítmény akár 27 kW. A CTC EcoZenith i555 Pro 3x400V két elektromos fűtőberendezéssel van felszerelve, amelyek együttes teljesítménye 18 kW. Tartozékként egy további elektromos fűtőberendezés is rendelkezésre áll, hogy elérje a 27 kW teljes teljesítményt.

A CTC EcoZenith i555 Pro szabványos internetkapcsolattal rendelkezik, így könnyedén távolról vezérelheti a hőszivattyút. Az intelligens otthonokkal való kompatibilitás biztosítása érdekében a termék fel van szerelve az Alexa, a Google Home stb.