CTC EcoLogic L/M

Fejlett hőszivattyús vezérlés

A CTC EcoLogic L és M vezérlőegységek intelligens vezérlőrendszerek, amelyek automatikusan felügyelik és vezérlik a CTC hőszivattyúit, kiegészítő hőt, puffertartályokat, szolár-, medence- és passzív hűtést stb.

A CTC EcoLogic L és M modern kialakítású, teljesen integrált érintőképernyővel. A kijelző nagyon felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, ahol könnyen elérheti az összes funkciót, és csúsztathat és görgethet, akárcsak az okostelefonján. Ezenkívül könnyedén tükrözheti a kijelzőt táblagépén, mobilján stb.

A CTC EcoLogic L akár tíz hőszivattyút is vezérelhet és felügyelhet. Annak érdekében, hogy kompatibilis legyen a legtöbb vízhűtő rendszerrel, hat különböző alaprendszer közül választhat. A vezérlőrendszer teljesen automatikusan kezeli a meglévő kazán csatlakoztatását és lekapcsolását, előtérbe helyezi a melegvíz -termelést vagy a fűtést, és akár négy fűtési kört is képes kezelni.

A CTC EcoLogic M egy kicsit egyszerűbb változat, amely akár két hőszivattyút is vezérelhet akár két fűtési körben, ami a legtöbb ingatlanhoz elegendő.

A CTC EcoLogic L és M beépített teljesítményfigyelővel, opcionális külső kiegészítő fűtéssel (0-10 V, 0-3 lépés vagy 0-7 lépés), melegvíz-prioritással és beépített hangjelzéssel rendelkezik. USB -n keresztül naplózhatja a működési adatokat és frissítheti a programokat.

A CTC EcoLogic L és M vezérlőegységek szabványos internetkapcsolattal rendelkeznek, így könnyen vezérelheti a fűtési kört távolról. A vezérlőt távoli számítógéphez (DUC) is csatlakoztathatja. Az intelligens otthonokkal való kompatibilitás biztosítása érdekében a vezérlőegységek fel vannak szerelve az Alexa, a Google Home stb.