Skip to content

Levegő-víz hőszivattyúk

Levegő-víz hőszivattyúk

A CTC kompakt levegő-víz hőszivattyújával akár 75%-ot is megtakaríthat fűtési költségein és nincs szükség hűtőköri csövezésre (további telepítési költség, éves felülvizsgálati költség nem lép fel). A felhasznált energia ingyenes és környezetbarát, és hozzájárul a CO₂-kibocsátás csökkentéséhez.

A CTC levegő-víz hőszivattyúk mindkét kivitele inverteres kompresszorral felszerelt a legjobb hatékonyság elérése érdekében.

A CTC EcoAir 600 sorozat új fejlesztésű, csak fűtésre és használati melegvíz előállítására, míg a CTC CombiAir ezeken felül még hűtésre is alkalmas kivitel. Az inverteres kompresszornak köszönhetően a készülékek alkalmazkodnak az épület mindenkori teljesítményigényéhez. Megnövekedett hőigény, vagy használati melegvíz igény esetén a hőszivattyú teljesítménye megnő. Amennyiben kisebb teljesítmények is elegendőek, a készülék alacsonyabb fordulatszámon működik, ezáltal további energiát takarít meg a mindennapi működésnél.

Levegő-víz hőszivattyú előnyei:

Gazdaságos és megbízható:

a CTC levegő-víz hőszivattyújával akár 75%-ot is megtakaríthat fűtési költségein. Már az első naptól pénzt takarít meg, és a hőszivattyú növeli háza értékét.

Kényelmes és rugalmas:

a CTC hőszivattyú nagymértékben gondoskodik önmagáról, és az Energy Flex rendszernek köszönhetően medencék és egyéb hőforrások (például napenergiával történő fűtés, gázkazán, stb.) egyszerűen csatlakoztathatók.

Környezetbarát és megújuló:

a levegő-víz hőszivattyú a levegőben lévő energiát fűtési és használati melegvízzé alakítja. Mivel nincs szükség talajszondára a telepítés nagyon egyszerű. A felhasznált energia ingyenes és környezetbarát, és hozzájárul a CO₂-kibocsátás csökkentéséhez.

Svédországi gyártás

Kompakt kivitel, nincs további hűtéstechnikai csövezési költség.

A fejlesztés és a gyártás svédországi smålandi gyárban zajlik, ahol a minőség és az innováció kéz a kézben jár.

Modellek

CTC CombiAir

Inverteres levegő-víz hőszivattyú sorozat, amelyek alkalmazkodnak az épület teljesítmény igényéhez az egész év során. A tökéletes beltéri klíma érdekében hűtésre és fűtésre egyaránt alkalmas 2,5-16 kW teljesítmény tartományban. 

Modellek: 6M, 8M, 12M, 16M

CTC EcoAir 600M

CTC EcoAir 600M inverteres levegő-víz hőszivattyú sorozat 2,5-22 kW teljesítménnyel, amely automatikusan alkalmazkodik az épület év közbeni teljesítmény igényéhez, és akár -22 °C külső hőmérséklet esetén is képes 58 °C-os melegvizet előállítani.

Modellek: 610M, 614M, 622M