A CTC EcoLogic Pro/Family egy egyedülálló vezérlőrendszer, amely automatikusan felügyeli és vezérli a CTC hőszivattyúit, a kiegészítő fűtést, puffertartályait, medencét, szabad hűtést (free-cooling) stb.

A CTC EcoLogic Pro akár tíz hőszivattyút is képes egyszerre vezérelni és felügyelni. A legtöbb kazánnal és a legáltalánosabb radiátoros rendszerrekkel való kompatibilitás érdekében hat különböző rendszerséma közül választhat. A vezérlőrendszer teljesen automatikusan kezeli a meglévő kazán ki-, és bekapcsolását, előnyben részesíti a melegvíz előállítást vagy a fűtést és akár négy fűtési kört kezelésére is képes.

A CTC EcoLogic Family egy kicsit egyszerűbb változat, amely amely max. két hőszivattyú és két fűtési kör vezérlésére képes, ami a legtöbb ingatlan számára elegendő.

 A CTC EcoLogic L és M beépített teljesítményfigyelővel, melegvíz-priorizálással és beépített hangjelzéssel rendelkezik. USB-n keresztül naplózhatja a működési adatokat és frissítheti a szoftvert. A CTC EcoLogic vezérelhető interneten vagy SMS szöveges üzeneten keresztül is (opcionális extra), továbbá csatlakoztatható egy távoli számítógéphez (DUC).

A CTC EcoLogic nagy és áttekinthető, 4.3″-os, színes érintőképernyővel rendelkezik. Könnyen olvashatóan és logikusan jeleníti meg az üzemi és hosszú távú adatokat, a személyes beállításokat. USB-n keresztül naplózhatja a működési adatokat és frissítheti a szoftvert.

A CTC EcoLogic figyelemreméltóan logikus kiegészítőkkel rendelkezik, vezérelhető szöveges üzenettel (SMS) vagy CTC BMS/Internet segítségével egy master rendszerhez köthető. A CTC SmartControl intelligens, vezeték nélküli érzékelők sorozata, amelyek szabályozzák a hőmérsékletet, a páratartalmat és a szén-dioxidot, biztosítva a fűtés, a melegvíz és a szellőzés optimalizálását.

CTC EcoLogic – a logikus és kézenfekvő választás!

Hat beépített rendszerséma

4.3-collos érintőkijelző

Teljesen automatikus csatlakozás és lecsatlakozás a már meglévő hőtermelővel

Épületfelügyeleti rendszerrel vezérelhető a CTC BMS/Internet kiegészítő segítségével

Két kivitel

Akár tíz darab CTC hőszivattyú kezelése egyszerre

Egyszerűen vezérelhető okostelefonon keresztül a CTC Connect+ segítségével