Lakásszellőztető berendezések az Ön igényei szerint

Átlagosan az életünk 90 százalékát zárt térben töltjük, így a kedvező beltéri mikroklíma kialakítása jelentős hatással van a teljesítményre, egészségre és jólétünkre. A tiszta levegő több energiát ad, javítja a koncentrációs képességet és akár hosszabb életet is biztosíthat.

De soha ne vegye természetesnek, hogy otthon egészséges a levegő. Ellenkezőleg. A lakáson/házon belüli levegő gyakran egészségtelenebb, mint a kinti. A megfelelően szigetelt otthon számos előnnyel jár, de jó szellőzés nélkül az elhasználódott levegő (például mosás, főzés, zuhanyozás és kilégzés miatt) nem frissül fel, így a beltéri klíma egészségtelenné válik.

Egy 26 EU-tagállamban végzett tanulmány kimutatta, hogy a rossz minőségű környezeti levegő az esetek 67 százalékában hozzájárult a nagyobb megbetegedésekhez. A leggyakoribb betegségek az allergia és az asztma. 

Mi, a CAIROX, tenni akarunk valamit ez ellen. Innovatív szellőztetési megoldásaink széles skálájával szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni az egészséges levegőt.

Légkezelő egységeink lehetővé teszik az egészséges és kényelmes otthoni környezet megteremtését, valamint egyidejűleg 93%-os energiamegtakarítást  a levegő hővisszanyerési oldalán.

Keresztellenáramú légkezelők

Passzív rendszerben valósítják meg az energia visszanyerését (anélkül, hogy további áramellátásra lenne szükség, mint a regeneratív forgódobos hővisszanyerőknél)

Forgódobos légkezelők

Regeneratív hővisszanyerő, alacsonyabb hőmérsékleten az elszívott levegő páratartalma lecsapódik a forgódob felületén, ezzel párásítja a kültérről bevitt levegőt, hogy továbbra is biztosítsa a beltéri hőkomfortot

Vezérlés

Az energiafelhasználás csökkentésében a kifinomult, intelligens automata vezérlőberendezés is ugyanolyan fontos

Kiegészítők

Légbevezető és elvezető megoldások a saját házat építő embereknek és ingatlanfejlesztőknek