Az OctoPLUS szellőztető és félmerev légcsatornarendszer lényege, hogy megfeleljen a beruházók és a szerelők igényeinek, amikor egy családi ház számára szükséges egy teljeskörű megoldás.

A hővisszanyerő szellőztető rendszer telepítésének folyamata a tervezéssel kezdődik, ezért a légcsatorna hálózatot egy PLANNER alkalmazással méretezzük (igény esetén), amely segíti és automatizálja a dokumentációs folyamatokat és néhány perc alatt elkészíti az egyes beruházások anyagjegyzékét.

A OneClick® technológia nagyon gyors és kényelmes megoldás, mely szerszámok nélküli, gyors telepítést tesz lehetővé. Ráadásul a rendszer az elsők között van a piacon, amely megfelel a legmagasabb ATC1 légtömörségi osztálynak. Ez alacsony üzemeltetési költségeket, valamint az Ultra-Fresh® technológiával (99,99%-os teljes baktériumölő aktivitás) együtt a legmagasabb légminőséget biztosítja a felhasználók számára.

Legmagasabb légtömörségi osztály (ATC 1)

Csendes és energiahatékony rendszer

A megfelelő anyagok és a rendszer egyes részei közötti OneClick-technológiájú, szabadalmaztatott csatlakozórendszer alkalmazásával az EN 17192 szabvány szerinti legmagasabb légzárási osztályba (ATC1) sorolt a rendszer. Ez azt jelenti, hogy a rendszerünkben a csatornarendszer légzárósága háromszor magasabb, mint a D osztályú légtömörségi osztály.

Ezt úgy érjük el, hogy a szerelési munkálatok során nem használunk további tömítőanyagot. Az ATC 1 légzárási osztályt független laboratórium által végzett vizsgálatokkal igazolták.

AT_-ariaEN
AB-ariaEN1
aria

Gyorsabb telepítés mint valaha

ONECLICK technológia® Az eredeti csatlakozórendszerrel – OneClick technology® – a légcsatorna elosztó rendszer minden alkatrésze szerszám nélkül csatlakoztatható egymáshoz. Ha a rendszer telepítése során bármilyen változtatásra, kiegészítésre  van szükség, a különböző részek könnyen, sérülés veszélye nélkül szét-, és összekapcsolhatók. A félmerev, rugalmas csöveknek köszönhetően a telepítés nagyon egyszerű, nincs szükség idomokra, mint például könyök idmra.

Alapfelszereltség az Antibakteriális kivitel

Mindig friss és tiszta levegőt lélegezzen be A teljes OctoPLUS légelosztó rendszer Ultra – Fresh® antimikrobiális adalékanyagokkal kezelt, azért hogy a légcsatornák ellenállóak legyenek a mikrobákkal szemben (99,99%-os csökkentés). Ezt az ISO 22196 szabvány szerinti független laboratóriumi vizsgálatok is megerősítették. A légcsatorna sima belső felülete minimálisra csökkenti a szennyeződések lerakódását.

Nagymértékben testreszabható

A rendszer moduláris felépítésének köszönhetően a rendszer könnyen testreszabhatók, igazodva bármely épület egyedi igényeihez. Ez segít csökkenteni a kihasználatlanul maradó alkatrészek számát, a szellőztető rendszer által foglalt helyet a lehető legkisebbre korlátozni, valamint a teljes projekt költségeit a lehető legalacsonyabb szinten tartani. Az elosztó dobozok vízszintesen vagy függőlegesen is összekapcsolhatók, növelve a szükséges légmennyiség és csatlakozások számát.
Hossz [mm] Szélesség [mm] Magasság [mm] Csatlakozások száma Alapanyag
498 360 106 10 PP

Gyors és egyszerű szerelés

Antibakteriális kivitel

Legmagasabb légtömörségi osztály

Alacsony zajszint

Tartósság és szilárdság

Kompakt méret

Alacsony nyomásveszteség